Skrivet om våra produkter

HiLevel 7´ # 1-2 -Test av myggspön (Nr 2 2006)

Allt om flugfiske har testat "Flugsmällor" med känsla. Vårt 7´ HiLevel spö fick betyget "Mest spö för pengarna".

"Kommentar: Testets verkliga minsting. Det mest prisvärda av spöna och ett alla har råd med. De flesta i testpatrullen tyckte att det stod sig väl mot de dyraste spöna eller till och med var bättre. Kort och lätt. Idealiskt vid skogsån, bäcken eller fjälljocken." Läs hela testen i Allt om flugfiske. NOTERA: TUB INGÅR.

HiLevel II - flugfiske.net testar

Kjell Kro på flugfiske.net har testat HiLevel II 15'3 och 12'9. Nedan följer hans första intryck, taget från recensionen.

Både jeg og Filip ble meget overasket. Kastingen gikk veldig bra, og selv om vi var litt "rustne" så fikk vi begge til veldig lange spey kast med stangen. Det kostet ingen ting å legge ut kast på ca 30 meter, og etter hvert som vi begynte å dra på litt mer, merket vi at stangen hadde veldig mye krefter liggende på lager. Så kast på over 40 meter gikk greit med denne stangen."

Läs hela recensionen här (öppna i nytt fönster).

Gå till produktsida för HiLevel II-spön

HiLevel II - AOF TIPSAR! Bra köp

Allt om Flugfiske hade i sitt första nummer 2005 ett test på 20 lätta laxspön. HiLevel II representerades av 11' 6" [Art nr: HL11678] och fick stämpeln "Bra köp" och följande kommentar:

"Spö med djup helaktion som kastar mycket fint med alla typer av kast och har oanande jraftreserver. Flera testare betraktade det som ett suveränt spö att kasta enhands med. Något underklassat."

Allt om Flugfiske utges av Fiske för alla (öppna i nytt fönster).

Gå till produktsida för HiLevel II-spön


HiLevel - Bäst i test

Edgeflyfishing har gjort ett omfattande spötest på ett flertal olika spön. HiLevel vann sin prisklass (1500-3500:-) med motiveringen:

Testvinnare

"Testets stora överaskning som slog många av dom dyrare spöna på fingrarna. Spöt hanterar samtliga situationer med beröm godkänt och känslan i detta spö är just det man eftersträvar. Spöt är helt enkelt skitkul att kasta & fiska med."

På edgeflyfishing.com kan du läsa mer om testet (öppna i nytt fönster).

Gå till produktsida för HiLevelspön